منتدى أحبة الخير
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا.

و إن لم تكن مسجلاً معنا,نتشرف بدعوتك لتسجيل وأنضمامك وان كونك زائر متصفح

يسعدنا زيارتك و وجودك ونتمنى لك ان تستمتع بما موجود من المواضيع المتنوعة وبالتوفيق لك




ملاحظة هامة / عند التسجيل يرجى الذهاب الى بريدك الاكتروني لتفعيل اشتراكك واذا كنت

لا تعرف او لم تصلك رسالة التفعيل انتظر حتى يتم تفعيل عضويتك من قبل المدير وشكرًا
منتدى أحبة الخير
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا.

و إن لم تكن مسجلاً معنا,نتشرف بدعوتك لتسجيل وأنضمامك وان كونك زائر متصفح

يسعدنا زيارتك و وجودك ونتمنى لك ان تستمتع بما موجود من المواضيع المتنوعة وبالتوفيق لك




ملاحظة هامة / عند التسجيل يرجى الذهاب الى بريدك الاكتروني لتفعيل اشتراكك واذا كنت

لا تعرف او لم تصلك رسالة التفعيل انتظر حتى يتم تفعيل عضويتك من قبل المدير وشكرًا
منتدى أحبة الخير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى أحبة الخير

منتدى اسلامى شامل يجمعنا الحب فى الله
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
الطعميه المصرية 97562610
نرحب بجميع الزوار و الاعضاء الكرام و ونتمنى لكم قضاء اجمل الاوقات معنا وباب التسجيل مفتوح للجميع تذكر قول الله تعالى: { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ }

 

 الطعميه المصرية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نور الهدى
مؤسس المنتدى
مؤسس المنتدى
نور الهدى


انثى
عدد المشاركات : 1086
عدد المواضيع : 628
تاريخ التسجيل : 14/07/2011

الطعميه المصرية Empty
مُساهمةموضوع: الطعميه المصرية   الطعميه المصرية Emptyالأحد يناير 15, 2012 12:47 pm

المقادير
كيلو فول مدشوش من العطار منقوع حوالي 6 ساعات _3 بصله كبيره_2 ربطه بقدنوس _2 كزبره خضرا _2 شبت ولو في كرات او بصل اخضر ,كده خير وبركه,ونضيف وراس توم كامله وشويه كزبره ناشفه وكمون يجي ملعقه ك زبره وملعقه ص كمون ع الانتفاخ هههههههههه
وكوب الا ربع ميا او نص ع تسهلي الطحن في الخلاط

الطريقه

بعد كده هنخرط الخضره لو حبيتي تزودي مش في مشكله بس هتبقى خضرررره اووي , ونخرط البصله والتوم انا بقطع عشان اسهل على نفسي وسكينة الخلاط ع متخربش وطبعا الفوول المدشوش اللي هو من غير قشر الابيض فااااااهمين لازم يكون منقوووع بمياااه ممكن من 4ل 6 ساعات

نضيف المكونات كلها على بعض ونضرب في الخلاط وكل ما نحتاج مياه نزود بس اوعو تكترو لتبقى مهلبيه اخرك كوب الا ربع وده كتيييييييييير كمان
بعد مانعهمها وتبق ى سمكها حلو نبدأ نكيسها ونحطها في الفريزر اوعو تحطوا ملح الملح ما يتحطش الا في الاخر بس عند القليه تحطيه( مع بيض او ربع ملعقه بيكنج بودر) عشان تنفش

القليه اكيد عارفين نطلع الكيس من الفريزر نحطله ملح بسيط ع متحدقش وبكنج بودر او بكنج صودا افضل بس ده يتحط منه حاجه بسيطه ع تنفش متكبسش وتربيهم بايدك وتقرصيها وتحطلها سمسم وتقليها في زيت سخن وبالف هناوشفا وعايزه تقييمكم بقى وان شاء الله تعرفوا تعملوها صدقوني هي سهله اوي بس انا رغييت كتير ومش مكلفه خالص بالعكس انضف واوفر من بر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ahebt-elkher1.forumegypt.net
 
الطعميه المصرية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» المصحف المرتل الشيخ محمود خليل الحصري نسخة الاذاعة المصرية روابط مباشرة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى أحبة الخير :: قسم الأسرة المسلمة :: مطبخ أحبة الخير-
انتقل الى: