منتدى أحبة الخير
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا.

و إن لم تكن مسجلاً معنا,نتشرف بدعوتك لتسجيل وأنضمامك وان كونك زائر متصفح

يسعدنا زيارتك و وجودك ونتمنى لك ان تستمتع بما موجود من المواضيع المتنوعة وبالتوفيق لك




ملاحظة هامة / عند التسجيل يرجى الذهاب الى بريدك الاكتروني لتفعيل اشتراكك واذا كنت

لا تعرف او لم تصلك رسالة التفعيل انتظر حتى يتم تفعيل عضويتك من قبل المدير وشكرًا
منتدى أحبة الخير
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا.

و إن لم تكن مسجلاً معنا,نتشرف بدعوتك لتسجيل وأنضمامك وان كونك زائر متصفح

يسعدنا زيارتك و وجودك ونتمنى لك ان تستمتع بما موجود من المواضيع المتنوعة وبالتوفيق لك




ملاحظة هامة / عند التسجيل يرجى الذهاب الى بريدك الاكتروني لتفعيل اشتراكك واذا كنت

لا تعرف او لم تصلك رسالة التفعيل انتظر حتى يتم تفعيل عضويتك من قبل المدير وشكرًا
منتدى أحبة الخير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى أحبة الخير

منتدى اسلامى شامل يجمعنا الحب فى الله
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
اوعى ترمى قشر البرتقال و اليوسفى تعالى عندى 97562610
نرحب بجميع الزوار و الاعضاء الكرام و ونتمنى لكم قضاء اجمل الاوقات معنا وباب التسجيل مفتوح للجميع تذكر قول الله تعالى: { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ }

 

 اوعى ترمى قشر البرتقال و اليوسفى تعالى عندى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
محبة رسول الله
المشرف العام
المشرف العام
محبة رسول الله


انثى
عدد المشاركات : 130
عدد المواضيع : 192
تاريخ التسجيل : 22/07/2011

اوعى ترمى قشر البرتقال و اليوسفى تعالى عندى Empty
مُساهمةموضوع: اوعى ترمى قشر البرتقال و اليوسفى تعالى عندى   اوعى ترمى قشر البرتقال و اليوسفى تعالى عندى Emptyالثلاثاء يناير 17, 2012 3:20 am

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

ازيكم اخواتىالقمرات

عارفين ؟؟كل ما اجيب برتقال او يوسفى انبه على الجميع ...محدش يرمى القشر ....عارفين ليه
لانى و بساطة كدة بقيت اجمعهم فى كيس و اشيلهم فى الفريزر عشان استخدمهم فى الكيك عشان لما يجى الوقت اللى مش بيكون فيه برتقال او سفندى يكون عندى القشر بتاعهم و احسن كمان من استخدام التانج للكيك لان القشر بيدل للكيك الطعم الحقيقى
وهو انك لما تعملى الكيكة تضربى القشر فى شوية ميه فى الخلاط و تضفيهم على عجينة الكيكة
و طبعا الكلام ده عن تجربة

اما بالنسبة لتخزين السفندى او اليوسفى انتى بتشلى القشر علاطول فى الكيس لان قشرته خفيفة و ملهاش طبقة تحته زى البرتقال
اما البرتقال فعندك حلين اولهم و ده غلس شوية انك تبشرى القشر قبل ما تشليه
اما الحل التانى فانك لما تيجى تقشرى البرتقالة متلفيهاش داير ما يدور ...لا ....قشريها من فوق لتحلت يعنى بالطول
يعنى لما تطلعى القشرة بتكون تقريبا زى قارب او اقرب لشكل الهلال و هنا ممكن تشيلى القشرة البيضة اللى مبطنة قشرة البرتقال نفسها

و اكيد طبعا ممكن تشيلى البرتقالة على بعض سليمة او مقطعة
بس فى عدم توافر ده فطبعا القشر فى الخدمة و مش هياخد زحمة فى الفريزر
يا رب اكون فدتكم
و السلام ختام
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اوعى ترمى قشر البرتقال و اليوسفى تعالى عندى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» عصير اليوسفى
» مربى اليوسفي و البرتقال
» تعالى شوفى طاقتك اخبارها ايه؟؟؟؟
» تعالى اعملى ملح الحليب بنفسك
» نتدبر سويا قوله تعالى (( وفي السماء رزقكم ))

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى أحبة الخير :: قسم الأسرة المسلمة :: مطبخ أحبة الخير-
انتقل الى: